Dakreparaties
24/7 service tegen de scherpste tarieven
Dakonderhoud
24/7 service tegen de scherpste tarieven.
1 uur service bij calamiteiten, denk aan storm en/of acute water overlast.

Diensten van onze dakdekker uit Dordrecht

De dakdekkers van Wasserthal zijn specialisten op het gebied van alle soorten dakbedekking en dakafwerking. Op deze pagina vindt u een greep uit onze diensten. Heeft u andere wensen? Aarzel niet om contact op te nemen en deze met ons te bespreken.

Ook regelen wij eenvoudig en snel eventuele gevolg schade af met diverse verz maatschappiijen.

 


 

Neem contact op met, De dakdekker, Wasserthal.

dak inspektie/onderhoud

Om de levensduur van uw dak te verlengen, is het raadzaam om op gezette tijden onderhoud te plegen.Preventieve controle verlengt  de levensduur van het dak van uw woonhuis/bedrijfs pand.Op het oog kleine gebreken kunnen grote gevolgen hebben, denk aan natte isolatie, die hierdoor zijn waarde verliest, en of behang/stucwerk, c.q gipsplaten die nat worden .Wasserthal bied u diverse mogelijkheden om de levensduur te verlengen, c.q gevolgschade te vookomen.

 

Een nieuw dak, een dakrenovatie en ander dakwerk

Een nieuw dak, een dakrenovatie en ander dakwerk

Wasserthal biedt u maatwerk bij het leveren en aanbrengen van alle soorten dakbedekkingen. Heeft u al eens nagedacht over de voordelen van kunststof, rubberen of bitumineuze dakbedekking? Of wilt u weten wat de eigenschappen van keramische en stalen dakpannen zijn? Wasserthal uit Dordrecht voorziet u van betrouwbaar advies en desgewenst van de uitvoering. Zowel op platte als hellende daken. 

Dakrenovatie en onderhoud
Gaat uw dak nog een paar jaar mee? Dan hoeft u niet te kiezen voor een compleet nieuw dak. Denk bijvoorbeeld aan een Nok renovatie. Met dakrenovatie en onderhoud verlengen we de duurzaamheid van uw huidige dak. Zo voorkomt u dure reparaties. Vraag eens naar onze onderhoudsabonnementen.

Haal meer uit uw huis
Maak van uw donkere rommelzolder een ruime tienerkamer of hobbyruimte door er een dakkapel of lichtkoepel te laten plaatsen. Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte. Daarnaast plaatsen we tegenwoordig regelmatig zonnepanelen. Daarmee gebruikt u de ruimte op uw dak om energie op te wekken voor uw eigen huishouden en misschien wel meer. Goed voor het milieu én uw portemonnee.

Wilt u meer informatie over onze diensten of direct een offerte aanvragen? Bel 078-6318604 of 06-14-84-05-41 mailen kan natuurlijk ook.

Een greep uit onze diensten:

 

  • Dakrenovatie
  • Restauratie van Monumentale panden.
  • Reparatie van alle soorten dakpannen, dakbeschotbeluchting pannen, rioolontluchting, vogelnest pannen, antivogelwering plaatsen, enz.
  • Velux/Luxtra dakramen en lichtkoepels
  • Lood/zinkwerk/koper en Epdm werk.
  • Schoorsteenbouw en -reparatie 
  • Dakterras (vlonders van hout, beton en rubbertegels)
  • Diverse timmerwerkzaamheden (dakkapel, dakopbouw, kozijnen en deuren, boeiboarden van hout en/of kunsstof.
  • nokvorst renovatie
  • riool reparatie/vervangen/ontstoppen.

 

Gratis een vrijblijvende dakinspectie

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende dakinspectie. Daarbij vertellen wij u alles wat u wilt weten over uw opties voor dakmateriaal, de levensduur daarvan en vanzelfsprekend de kosten van uw investering.